mandag den 8. juni 2009

Fantastisk start paa WAG

Så er vi i gang hernede. Konkurrencens første flyvning er gennemført og det gik nogenlunde for os. Vi er bestemt ikke i spidsen, men med pludselig vejr overraskelser og sidste øjebliks ændringer af opgaver er det ikke så dårligt.

Resultater bliver (formentlig) ofte opdateret paa: http://www.wag2009.com/eng/ (gå under "usefull links" --> "results" --> "ballooning")

OBS - check i øvrigt ogsaå en HELT VILDT FANTASTISK ny feature for tilskuere fra hele verden. Under linket: http://www.wag2009.com/eng/ (under "usefull links") findes et menupunkt der hedder "livestreaming". Hvis du vælger dette punkt vil du under flyvningerne se en live reportage fra flyvningen, med live positioner på alle balloner. Det ser helt fantastisk ud og er en spritny teknologi, der bare rykker... :) De lover desuden, at filmene fra flyvningerne bliver lagt ud, saå de også kan ses efter selve flyvningerne.

Vi flyver hver morgen kl. ca. 6.30 - 8.30 og hver aften fra ca. 19.30 - 21.00.

4 kommentarer:

Jørn sagde ...

Hej Philip. Flot at I har overskud til at sende os beretninger. Held og lykke.

Anonym sagde ...

Syntes det er fedt nok at se, men syntes det var federe og se "gliding" live for der var mere grafik ind over med hvem der fløj plus der var kommentator på :D

Men er da helt klart fedt man kan følge lidt med!

// Mikel

Charlotte sagde ...

Hej Philip og resten af Team Aurora :)
Godt at hører fra jer igen.

Team Aurora = Fællesskab, Optimisme samt godt humør (trods svære og uventede forhindringer) – og det er lige præcis hvad der skal til for at vinde, så I skal nok klare det!

Held & Lykke
De bedste Hilsner fra Charlotte

wow gold sagde ...

nice blog