mandag den 4. december 2006

Hvor er hvad i kurven?

I forbindelse med forberedelserne af, hvordan ballonkurven skal udrustes til denne særlige flyvning har Hans Willadsen uformet en tegning af kurven ovenfra. Da det ikke er helt sikkert, præcist hvem der skal stå for pakningen af kurven på dagen er denne type dokumentation altafgørende.

Læg mærke til, at tasken med fortæring af pladshensyn i kurven er placeret i en strop på kurvens yderside. Her skal termoflaskerne, kiksene og knor-i-koppen fordrive tiden indtil de bliver hevet indenbords og fortæret...

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Phillip

Det er meget spændende at læse om jeres planer. Det er et større forberedelsesarbejde der skal til.

I al beskedenhed pønser jeg på at angribe den uformelle konkurrence 'Længst på Fyn' udskrevet af Det Fynske Ballonselskab med ’TeamR3' (OY-GOB). Det er knap så ambitiøst, men godt nok til en begynder som mig.
Maksimum distancen er ca. 82 km, men vi har ingen planer om at gå væsentlig ud over minimum som er 50 km. Så er der stadig noget for andre at tage fat på.

Jeg holder øje med Sørens vejr – Vi kan jo bruge noget af det samme.

Jeg håber også du bekendtgør når det løber af staben, så vi jyder kan stå klar til at ’tage imod’

Knud Pinholt, Ballonskipper anno 2006

Anonym sagde ...

I want not approve on it. I regard as warm-hearted post. Expressly the designation attracted me to read the intact story.

Anonym sagde ...

Good dispatch and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Say thank you you for your information.