onsdag den 15. november 2006

Holdet bag forsøget



Det kræver mange mennesker, at planlægge og gennemføre et forsøg som dette. Udover piloten og ballonen er der 2 følgebiler. Een, der skal transportere ballonen til startstedet og een, der skal samle ballonen op hvor den nu lander i jylland. Så er der rekorddommeren, 2 observatører, 2 vogn navigatører, 2 chauffører, en meteorolog, en kameramand, en pilot til et observationsfly og yderligere en række personer, der skal stå klar til at hjælpe med praktiske ting undervejs.

Dertil har vi den udfordring, at vi ikke ved, hvilken dag der bliver vejr til at flyve forsøget. Vi kan formentlig med 4-6 dages varsel se en mulig dag, men kun med 1-2 dages varsel sige, at en dag ser rigtig godt ud.

Da vi ikke kan forvente, at alle på holdet kan tage fri fra arbejde mv. rekordforsøgets skyld er vi nødt til at arbejde med dobbelt og triple op på alle poster. Dette betyder, at vi er en gruppe på omkring 20 personer, der er involveret i projektet.

Personerne er primært hentet fra vores ballonklub CircusballoonClub www.circusballoon.dk, men der er også folk fra DMI, svæveflyver unionen og faldskærmsunionen.

Ingen kommentarer: